Om Oss

Välkommen till Dinogrottan – din allra bästa källa till information om dinosaurier! Vi är ett gäng dinosaurieentusiaster som brinner för att lära oss allt vi kan om dessa fascinerande varelser och dela med oss av våra kunskaper till dig. Oavsett om du är nyfiken på dinosaurier för första gången eller om du är en inbiten paleontolog, så har vi något för alla här i Dinogrottan!

Vårt team består av passionerade skribenter, forskare och illustratörer som har samlats från hela världen för att sprida glädje och kunskap om dinosauriernas gyllene ålder. Vi gräver djupt ner i jordens förflutna för att förstå mer om dessa magnifika varelser, och vi står på varandras axlar (eller ryggar, i fallet med en vänlig Brachiosaurus) för att nå nya höjder i vår gemensamma kunskap.

Här på Dinogrottan är vi övertygade om att dinosaurier är för alla – och vi menar verkligen ALLA. Vare sig du är en ung nyfiken själ som precis upptäckt Tyrannosaurus rex eller en mer erfaren dinosaurieälskare som vill veta allt om Parasaurolophus, så har vi något för dig. Vi gör vårt bästa för att göra Dinogrottan till en plats där vi alla kan lära oss tillsammans och ha roligt medan vi gör det.

På vår hemsida hittar du allt från grundläggande information om dinosaurier, till djuplodande artiklar om de senaste forskningsrönen och teorierna. Du hittar även intressanta intervjuer med ledande paleontologer, roliga fakta om dinosaurier och deras värld, samt spännande uppdateringar om nyupptäckta fossiler och fynd.

Vi förstår att det inte bara är de stora, mäktiga köttätarna som drar till sig uppmärksamhet – även om vi måste erkänna att en T. rex kan vara svår att ignorera när den kommer stampande över krönet. Därför strävar vi efter att ge en bred och balanserad bild av dinosauriernas värld, så att även de små, fjäderbeklädda och kanske inte så skrämmande dinosaurierna får plats i rampljuset.